Lenco regatta 2010

Na wat bellen afgelopen week kunnen regelen met de havenmeester dat we zaterdag morgen om 08.30 kunnen kranen. Dus 6.00 uur weggereden en even over zeven in Lelystad Flevo Marina. Op de trailer voorzichtig de mast omhoog gezet met onze super maststrijkinstallatie En om 8.15 hingen we al in de kraan.

Nog even tijd voor een kopje koffie bij het wedstrijdcomitee en het water op. Vandaag weinig wind, we hebben voor het gevoel goed gevaren alleen de uitslagen vielen een beetje tegen. Een serie van 4 6 6 zijn we niet gewend maar de verschillen waren niet groot naar de 2e plek. De tweede dag een lange afstand wedstrijd met een heel bijzonder windje. We hebben goed gevaren en vooral goed naar wind gezocht en zeker niet altijd de kortste weg gevaren. We hebben daarmee diverse grote boten als de Lenco en de Squiffy soms verbaasd zien kijken als ze ons voor de 2e maal inhaalden. Terwijl we toch echt dezelfde baan voeren. Maar de afstand naar de FF65 van Gideon Messink was nog niet genoeg voor de dag winst, maar wel voor een mooie 2e plaats vandaag.

Een mooi weekend maar soms wel erg veel wachttijd tussen de wedstrijden op zaterdag. Nu was het mooi weer maar dat had ook anders gekund. Het wal programma was perfect verzorgd met een lekker hapje en een sapje en optredens van diverse artiesten. Ook de prijzen waren giga met voor elke categorie een 66 cm lcd screen met dvd speler. En wij wonnen nog een mp3 speler met de tombola waar ook heel veel mooie Lenco prijzen waren. We hebben de boot laten liggen en die vaar ik komende week over naar Durgerdam voor de Ytoren race.

Groet team Impuls,

Deze keer Angela, Toon, Henk, Tim en Cock